Kada je liposukcija dobar odabir

U društvu imamo jednu prijateljicu koju još iz mladih dana svi znaju da nije nikada imala dečka. Ništa posebno na njoj nije odbojno ili krivo. Vrlo je inteligentna, načitana i duhovita. Ima predivnu kožu, sjajnu kosu i smisao za boje. Jedina joj je mana možda samo to što ima jače noge i veću stražnjicu. No, mi ju volimo i meni osobno to uopće ne smeta. Bilo je perioda u našem druženju kad sam s njom provodila intenzivno dane i sate u razgovorima o svim mojim i njezinim boljkama, jednostavno prekrasno prijateljstvo. No u zadnje vrijeme je prestala izlaziti sa nama i nekako se povukla iz naših izlazaka. Mi smo se sve nekako skrasile, našle dečke i tu i tamo se znamo okupiti petkom i izaći samo mi cure, no ona ne želi.

Sve smo mi to primijetile, čak mi je palo napamet da joj predložim da bi liposukcija mogla biti prava stvar za nju, no nisam bila sigurna. Jednu subotu ujutro sam se ranije ustala i jednostavno odšetala do njezine kuće da osobno vidim što se zbiva. I naravno da sam bila u pravu, muči ju debljina i to što nikada nije imala dečka. Ma to ćemo riješiti, rekoh joj ja. Reci imaš li ušteđevine? Imam nešto, zašto pitaš. Ženo, odgovorim joj kao iz puške – liposukcija je za tebe pravo rješenje i skini više taj teret za sva vremena!

Zar ti misliš da je liposukcija rješenje, upita me ozarena lica. Da, rekoh, itekako i to ćemo sada sve dogovoriti. Odmah smo išle na Internet i ukucale u tražilicu ključnu riječ liposukcija i izašla je lista poliklinika koje nude ovaj zahvat i to u našoj blizini. Odmah smo išle na cjenik kako bi provjerile potreban budžet. Pa i nije tako strašno. Ja sam joj rekla da će joj mama zasigurno dati blagoslov jer liposukcija nije strašna stvar, a njoj će pomoći.

Next Post

Odgovori